Virtuális séta készítés

Interaktív és hatékony lakásbemutatás

Könnyen kezelhető

Minden eszközön működik

Időt és pénzt spórol

Mi az a Virtuális séta?

Szóval, te is hallottál már a virtuális sétáról (másnéven webséta, virtuális túra, 3D bejárás), de nem vagy benne biztos, hogy pontosan mi is ez? Nos, üdvözlünk az ingatlanbemutatók lenyűgöző világában, ahol a távolságok többé nem akadály! A virtuális túra egy forradalmi módszer, ami lehetővé teszi számunkra, hogy online, interaktív módon bejárjuk az ingatlanokat, mintha ténylegesen ott lennénk.

Miért Válassz Minket a 3D bejárás Készítéséhez?

Felkészült csapatunkkal, modern technológiával készítjük el a tökéletes online bemutatót, amely életre kelti az ingatlanodat. Fedezd fel, hogyan tehetjük az eladó vagy kiadó lakásodat ellenállhatatlanná a vevők számára, mindezt a saját otthonuk kényelméből.

virtuális séta

Az Élmény, Ami Eladja Az Ingatlanodat

A 3D bejárás nem csak egy bemutató; egy élmény, ami magához ragadja a látogatót. Engedd, hogy a potenciális vevők vagy bérlők bejárják, megtekintsék és beleszeressenek az ingatlanodba, mintha tényleg ott lennének. A részletgazdag, 360 fokos nézetekkel és interaktív funkciókkal az ingatlanod minden szeglete felfedezhető lesz.

A webséta készítés folyamata

  1. lépés: Vedd fel velünk kapcsolatot, és beszéljük meg az ingatlanod részleteit és egyeztessünk időpontot a webséta elkészítésére.
  2. lépés: A megbeszélt időpontban a helyszínre érkezünk és elkészítjük a websétát.
  3. lépés: Rövid időn belül elkészül a virtuális bemutató, amit Te is megtekinthetsz, mielőtt élővé válna.
  4. lépés: Az elkészült 3D bejárást feltöltheted az ingatlanhirdetésedbe* vagy átküldheted az érdeklődőknek emailben, sms-ben vagy üzenetben, így azonnal megkezdheted az ingatlanod hatékony értékesítését.
 

*2024-ben az ingatlan.com csak ingatlanértékesítőknek előfizetéssel biztosít lehetőséget a virtuális séta hirdetéshez való feltöltésére.

Miért érdemes websétával hirdetned?

A digitális korban élünk, ahol minden, ami online történik, hatalmas előnyt jelent. Az ingatlanpiacon is ez van. A virtuális séta nem csak egy divatos újdonság; egy olyan eszköz, amely valós értéket képvisel az ingatlanértékesítésben és -bemutatásban. De miért is olyan fontos most belevágni? Itt van néhány ok, ami meggyőzhet:

1. Kiemelkedés a Versenyben

A piacon számos ingatlan közül kell kitűnnöd, hogy felhívd ingatlanodra a potenciális vevők figyelmét. A virtuális séta egyedi, innovatív módon teszi lehetővé a bemutatást. Ez a technológia segít abban, hogy ingatlanod emlékezetes legyen, és kiemelkedjen a tömegből.

2. Nagyobb Elérhetőség és Elérés

A 3D bejárás lehetővé teszi, hogy ingatlanodat bárki megtekinthesse a világ bármely pontjáról, bármikor. Ez különösen hasznos azok számára, akik távolról költöznek, vagy nem rendelkeznek azonnal a személyes megtekintés lehetőségével. Ezzel növelhető az ingatlan iránt érdeklődők köre.

3. Idő és Pénz Megtakarítása

A webséták csökkentik a szükséges személyes találkozók számát, így időt és utazási költséget takaríthatsz meg mind magadnak, mind a potenciális vevőknek. Ez a hatékonyság nem csak kényelmes, de gyorsabb eladáshoz is vezethet.

4. Jobb Vásárlói Élmény

A 3D bejárás egy interaktív, felhasználóbarát élményt nyújt a látogatóknak, lehetővé téve számukra, hogy részletesen és saját tempójukban ismerjék meg az ingatlant. Ez növeli az érdeklődés mértékét és elősegíti a vásárlási döntés meghozatalát.

5. A Technológia Előnyeinek Kihasználása

A virtuális séta technológiájának alkalmazásával kihasználhatod a legújabb digitális trendeket és innovációkat. Ez nemcsak, hogy előremozdítja az ingatlanodat, de modern, előrelátó szakemberként is pozicionál téged a piacon.

Próbáld ki működés közben!

A 3D bejárás előnyei

Nincs annál bosszantóbb , mint amikor az ingatlan megmutatása alatt derül ki, hogy a vevő „másra” számított a lakás elrendezését vagy állapotát illetően. Mondanom sem kell, hogy ilyenkor Te is illetve a vevő is feleslegesen pazarolta az idejét. 

Itt jön képbe a Webséta séta, mint a legjobb vevőszűrő eszköz. A vevőszűrés azt jelenti, hogy a lehető legnagyobb bizonyossággal próbálsz meggyőződni arról, hogy az a potenciális vevőben valóban van e vásárlási potenciál. 

Az egyik legfontosabb, hogy meggyőződj arról, hogy az érdeklődőnek valóban megfelelő lehet az ingatlanod minden tekintetben. 

Az általunk készített Websétát egyszerűen el tudod küldeni az érdeklődőnek sms-ben vagy emailban vagy a legeredményesebb, ha Te magad mutatod meg nekik például Zoom-on vagy bármilyen más képernyő megosztásra alkalmas alkalmazáson keresztül. 

Nem csak elkészítjük neked ingatlanod Virtuális sétáját, hanem azt is megtanítom hogy használd eredményesen. 

Ha Te is szeretnél szert tenni a webséta nyújtotta versenyelőnyökre és maximalizálni az ingatlanod eladásában rejlő potenciált, akkor vedd fel velünk a kapcsolatot és beszéljük áta részleteket.

Ügyfeleink véleménye

Az oldalon található értékelések hitelességét a Trustindex igazolta. Olvasd el az összes véleményünket ide kattintva.

Add el ingatlanodat gyorsabban és spórolj pénz és időt!

Rendeld meg a Virtuális sétát!

Már 25.000Ft-tól

Gyakori kérdések

Az ár változó, attól függően, hogy mekkora az ingatlan és milyen speciális igényeid vannak. Lépj velünk kapcsolatba egy személyre szabott ajánlatért vagy nézd meg az Árak oldal virtuális sétára vonatkozó szekcióját.

Igen, szolgáltatásaink a hét minden napján igénybe vehetőek. Szombaton és vasárnap viszont csak délelőtt vállaljuk a panoráma képek elkészítését. 

A fotózást követően a helyszínen tudod kifizetni a szolgáltatást készpénzben vagy banki átutalással.

A fő működési területünk Budapest és Pest megye, de örömmel vállalunk fotózást az ország egész területén. 

Nem szükséges teljesen kiüríteni, de ajánlott eltávolítani a személyes tárgyakat és rendezni a teret, hogy a lehető legjobban mutasson a képeken.

A virtuális sétát bármilyen modern webböngészőn keresztül meg lehet tekinteni, mobiltelefonon, tableten vagy számítógépen, nincs szükség speciális szoftverre.

Igen, könnyedén beágyazható a virtuális séta bármely weboldalra, és megosztható közösségi médiában vagy e-mailben is.

Igen, biztosítani tudunk részletes megtekintési statisztikákat, amelyek segítenek nyomon követni a virtuális séta népszerűségét.

A virtuális séta segít jobban bemutatni az ingatlan adottságait, növeli az érdeklődők számát, és gyorsíthatja az eladási folyamatot, mivel a vásárlók már előre „bejárhatják” az ingatlant.

Igen, bizonyos módosítások lehetségesek utólag is, bár ezek a módosítások további költségekkel járhatnak.

Modern 360 fokos kamerákat és szoftvereket használunk, hogy a lehető legmagasabb minőségű virtuális séta készüljön.

Igen, számos további funkcióval tehetjük egyedivé a virtuális sétát, beleértve térképeket, alaprajzokat, és interaktív elemeket is, hogy teljes képet adjunk az ingatlanról.