Virtuális séta

Interaktív és hatékony lakásbemutatás

Könnyen kezelhető

Minden eszközön működik

Időt és pénzt spórol

A virtuális séta előnyei

Nincs annál bosszantóbb , mint amikor az ingatlan megmutatása alatt derül ki, hogy a vevő “másra” számított a lakás elrendezését vagy állapotát illetően. Mondanom sem kell, hogy ilyenkor Te is illetve a vevő is feleslegesen pazarolta az idejét. 

Itt jön képbe a Virtuális séta, mint a legjobb vevőszűrő eszköz. A vevőszűrés azt jelenti, hogy a lehető legnagyobb bizonyossággal próbálsz meggyőződni arról, hogy az a potenciális vevőben valóban van e vásárlási potenciál. 

Az egyik legfontosabb, hogy meggyőződj arról, hogy az érdeklődőnek valóban megfelelő lehet az ingatlanod minden tekintetben. 

Az általam készített Virtuális sétát egyszerűen el tudod küldeni az érdeklődőnek sms-ben vagy emailban vagy a legeredményesebb, ha Te magad mutatod meg nekik például Zoom-on vagy bármilyen más képernyő megosztásra alkalmas alkalmazáson keresztül. 

Nem csak elkészítem neked ingatlanod Virtuális sétáját, hanem azt is megtanítom hogy használd eredményesen.  

Nézd meg hogy működik

Add el ingatlanodat gyorsabban és spórolj pénz és időt!

Rendeld meg a Virtuális sétát!

Már 25.000Ft-tól

Gyakori kérdések

A fotózást követő 24-48 órán belül küldöm számodra az elkészített, megszerkesztett fényképeket és/vagy Virtuális sétát online, WeTransferen keresztül.

A fotózást követően a helyszínen tudod kifizetni a szolgáltatást készpénzben vagy banki átutalással.

A fő működési területeim Budapest, Pest megye, a Velencei tó és a Balaton környéke, de örömmel vállalok fotózást az ország egész területén. 

A tapasztalat azt mutatja, hogy igen. A számszerűség kedvéért minden 3. ingatlan, amit fotózok felújítandó vagy közepes állapotú. Ügyfeleim egytől egyig arról számoltak be, hogy fotóimmal és tanácsaimmal gyorsan el tudnák adni ingatlanjukat.

Egyáltalán nem. Felszerelésemmel egy sötét lakásról is tudok szép, világos fotókat készíteni.

Abszolút. Több olyan ingatlanos ügyfelem van, aki annak ellenére sem tölti fel a virtuális sétát, hogy lehetősége lenne rá. 

Teszik ezt azért, hogy azok, akiket komolyan érdekel ingatlan első körben felhívják őket és elinduljon a kommunikáció. 

Magánszemélyként elég csak beleírnod a hirdetésbe, hogy “Az ingatlanról készíttettünk egy virtuális sétát, amennyiben szeretné megnézni, csak hívjon és szívesen elküldöm.”

Erre még nem volt példa. Ettől függetlenül 100% elégedettségi garanciát vállalok az általam elvégzett szolgáltatásokra. Ez a gyakorlatban annyit jelent, hogy ha nem vagy elégedett csak jelezned kell és kérdés nélkül visszautalom a szolgáltatás árát, a fotókat megtarthatod ajándékba és barátokként válunk el. 

Legyen enyém a kockázat! 

Profi full frame DSLR fényképezőgépet és objektíveket használok a legjobb minőség érdekében. 

Fotóimat állványról készítem, a terek egyenletes megvilágításához stúdióvilágítást használok.