Ingatlanfotozas oktatas

Ingatlanfotózás oktatás : Lépj Szintet Fotóiddal!

Üdvözöllek az ingatlanfotózás oktatás oldalon! Szeretnéd megtanulni, hogyan olyan  ingatlanfotókat, amelyek felkeltik a potenciális vevők figyelmét? Akár ingatlanértékesítő vagy, akár kezdő, esetleg haladó fotós, aki szeretne mélyebben elmerülni az ingatlan- és enteriőrfotózás rejtelmeiben, nálunk a helyed! Az ingatlanfotózás oktatásunk egyedülálló lehetőséget kínál számodra, hogy fejleszd képességeidet és profi szintre emeld a fotóidat.

Miért fontos a profi ingatlanfotó?

Az első benyomás aranyat ér, különösen az ingatlanpiacon. Egy jól megkomponált, szakértői szinten elkészített fotó nemcsak hogy megragadja a potenciális vásárlók figyelmét, de jelentősen növeli az ingatlan értékét is. Oktatásom során megmutatom, hogy hogyan emelheted a fotóid hatását a következő szintre.

Mit tartalmaz az ingatlanfotózás oktatás?

Az ingatlanfotózás oktatás során egy valós ingatlan fotózáson keresztül vezetlek végig a fotózás folyamatán:

 • Fényképezőgép Beállításai: Megtanulod, hogyan állítsd be a fényképezőgépedet a tökéletes felvételek érdekében.
 • Vaku Használata és Fényfestés: Bemutatom a vaku hatékony használatát és a lenyűgöző fényfestés technikáját.
 • Kompozíciók: Elsajátíthatod a kompozíciós szabályokat, amelyekkel kiemelheted az ingatlan legvonzóbb részeit.
 • Utómunka: Alap és haladó technikák bemutatását és megtanítását. Közösen megszerkesztjük az elkészült fotókat Lightroomban és Photoshopban, ahol az HDR képek elkészítéstől a réteg maszkoláson át az égbolt cseréjéig minden fortélyt megtanulhatsz.

Miért Válassz engem?

 • Személyre Szabott Oktatás: az oktatás alatt csak veled foglalkozok, egyéni figyelmet és tanácsadást kapsz a  tudásszintednek megfelelően.
 • Gyakorlati Tapasztalat: Valós ingatlanokon keresztüli gyakorlat, ahol azonnal tesztelheted az újonnan tanult technikákat.
 • Szakértői Tudás: Tapasztalt fotóstól tanulhatsz, aki főállásban kizárólag ingatlan, enteriőr és épületfotózással foglalkozik 2018 óta.

Ki vagyok én és miért hallgass rám?

Lesták Ádám ingatlanfotós

Helló! Lesták Ádám vagyok, és 2018 óta az ingatlan, enteriőr, valamint épületfotózás világában tevékenykedem. Ezen idő alatt számos kezdő fotósnak és ingatlan értékesítőnek segítettem abban, hogy az ingatlanfotózás tekintetében, hogy új szintre emeljék tudásukat. Éves szinten 350-400 ingatlant örökítek meg, van hogy naponta 5-6 darabot is. Szerény becslésem szerint már több mint 2.000 ingatlan megörökítése fűződik a nevemhez.

Ha eddig bárhol, bármikor felmerült benned a kérdés, hogy „Kihez forduljak ingatlanfotózással kapcsolatban?”, akkor nagy valószínűséggel az ingatlanosok berkeiben már hallottál rólam. Mindig is fontosnak tartottam a türelmet és a segítőkészséget, ami nemcsak a fotózásaim minőségében, hanem az oktatásaim során is tükröződik. Ha valóban el szeretnéd sajátítani az ingatlanfotózás művészetét, és készen állsz arra, hogy képeiddel magasabb szintre emelkedj, én vagyok a Te embered.

Kik tudnak a legtöbbet profitálni az ingatlanfotózás oktatásból? 

Ingatlanértékesítők, kezdő és gyakorlott fotósók, akik ismerkednek az ingatlan és enteriőr fotózás világával, lakáskezelők, kivetelezők, home stagerek és bárki, akinek a munkájához eszenciális a jó minőségű ingatlanos marketing anyagok készítése. 

Van e szükség saját felszerelésre?

Az ingatlanfotózás oktatás során akkor tudod a legtöbbet profitálni, ha saját felszerelésed hozod és annak a beállításait, használatát sajátítod el. Én személy szerint Nikon és Panasonic Full frame érzékelős fényképezőgépeket használok ingatlan fotózásra. Abban az esetben, ha még nincs felszerelésed, akkor tudok biztosítani az ingatlanfotózás oktatás idejére.

Az alábbi felszerelésre lesz szükséged : 

Miből áll az egynapos személyre szabott ingatlanfotózás oktatás?

Ügyfeleink véleménye

Az értékelések valódiságát a Trustindex igazolta. Olvasd el az összes véleményünket ide kattintva.

Mennyibe kerül az ingatlanfotózás oktatás?

Amikor a szakmai fejlődésről van szó, tudjuk, hogy fontos számodra az ár-érték arány. Az ingatlanfotózás oktatásunkat úgy alakítottuk ki, hogy minden résztvevő a lehető legtöbbet hozhassa ki belőle. Ez nem csak egy oktatás, hanem egy befektetés is a jövődbe, amely megtérül a magasabb minőségű fotókon keresztül, így növelve az ingatlanok piaci értékét és vonzerejét.

Az ingatlanfotózás oktatás ára magában foglal egy intenzív, személyes oktatást, ami 6-7 órán keresztül tart. Ez az időkeret lehetővé teszi, hogy mélyrehatóan foglalkozzunk minden fontos témával, kezdve a fényképezőgép helyes beállításaitól, a profi vaku használatán át, a fényfestés technikájáig, és nem maradhat el a kompozíciók elmélete és gyakorlata sem. Emellett kitérünk az utómunka folyamatára is, ahol a Lightroom és Photoshop programok segítségével tanuljuk meg a képek professzionális szerkesztését.

Az ár tartalmazza:

 • Személyes oktatást: Közvetlenül én, egy tapasztalt ingatlanfotós foglak végigvezetni az oktatáson, biztosítva, hogy minden kérdésedre választ kapj.
 • Gyakorlati tapasztalat: Egy valós ingatlanon keresztül sajátíthatod el a legjobb fotózási technikákat.
 • Utómunka technikák: Közösen dolgozunk fel képeket, ahol megtanulod az alapvető és haladó szintű szerkesztési technikákat.
 • Digitális oktatási anyagok: Az oktatás után is folyamatosan gyakorolhatod és fejlesztheted a tudásodat a részletes oktatási anyagainkkal.

 

Ez az oktatás tökéletes választás azok számára, akik komolyan gondolják az ingatlanfotózást, és szeretnének egy lépéssel előrébb lépni ezen a területen. Ne feledd, ez egy befektetés, amely nem csak a képeid minőségét fogja megemelni, hanem hosszú távon az üzleti sikerességedet is növelheti.

Neked való az ingatlanfotózás oktatás, ha...

NEM Neked való az ingatlanfotózás oktatás, ha...

Az oktatás legközelebb 2024. április 25-től vehető igénybe.

Amennyiben szeretnél előjelentkezni vagy bármilyen egyéb kérdésed van, akkor töltsd ki a lenti űrlapot vagy küldj emailt a hello@photopanda.hu-ra.

Milyen szinten vagy az ingatlanfotózásban?
Melyik jellemző rád?
Miben szeretnél leginkább fejlődni?

Gyakori kérdések

Az oktatás mindenki számára ajánlott, aki szeretné fejleszteni ingatlanfotózás készségeit, legyen szó ingatlanértékesítőkről, kezdő vagy haladó fotósokról, vagy akár saját ingatlanjukat magasabb színvonalon szeretnék bemutatni.

Ajánlott saját digitális tükörreflexes vagy tükör nélküli fényképezőgépet hozni, de ha nincs saját eszközöd, jelezd előre, és megoldást találunk.

Az oktatás egy napot vesz igénybe, körülbelül 6-7 óra hosszú, amely idő alatt elméleti és gyakorlati tudást is szerezhetsz.

Nem szükséges előzetes fotózási tapasztalat, az oktatás minden szinten lévő résztvevő számára értékes tudást nyújt.

5. Kérdés: Hol kerül megrendezésre az oktatás?

Válasz: Az oktatás helyszíne változó, általában valós ingatlanokban kerül sor a gyakorlati oktatásra. A pontos helyszínt és időpontot az oktatás előtt egyeztetjük.

6. Kérdés: Mennyibe kerül az oktatás?

Válasz: Az oktatás díja 70.000 Ft, amely magában foglalja az egész napos személyes oktatást, valamint az utómunka technikák elsajátítását.

7. Kérdés: Mit tartalmaz pontosan az oktatási program?

Válasz: Az oktatás során a fényképezőgép beállításaitól kezdve, a vaku használatán, a fényfestés technikáján át, egészen a professzionális utómunkáig minden fontos témát érintünk.

8. Kérdés: Van-e lehetőség online oktatásra is?

Válasz: Jelenleg csak személyes oktatást kínálunk, mivel hiszünk abban, hogy a gyakorlati tapasztalat és a közvetlen visszajelzés elengedhetetlen a minőségi tudás elsajátításához.

9. Kérdés: Hogyan jelentkezhetek az oktatásra?

Válasz: A jelentkezéshez töltsd ki a weboldalon elérhető jelentkezési űrlapot, vagy vedd fel velünk közvetlenül a kapcsolatot emailen vagy telefonon.

10. Kérdés: Kapok-e igazolást az oktatás elvégzéséről?

Válasz: Igen, minden résztvevő oktatás végén igazolást kap, amely igazolja az ingatlanfotózás oktatáson való részvételt.

 
 
 

Az oktatás helyszíne változó, általában valós ingatlanokban kerül sor a gyakorlati oktatásra. A pontos helyszínt és időpontot az oktatás előtt egyeztetjük.

Az oktatás díja 70.000 Ft, amely magában foglalja az egész napos személyes oktatást, valamint az utómunka technikák elsajátítását.

Az oktatás során a fényképezőgép beállításaitól kezdve, a vaku használatán, a fényfestés technikáján át, egészen a professzionális utómunkáig minden fontos témát érintünk.

Jelenleg csak személyes oktatást kínálunk, mivel hiszünk abban, hogy a gyakorlati tapasztalat és a közvetlen visszajelzés elengedhetetlen a minőségi tudás elsajátításához.

A jelentkezéshez töltsd ki a weboldalon elérhető jelentkezési űrlapot, vagy vedd fel velünk közvetlenül a kapcsolatot emailen.