Alaprajz készítés

Ingatlan eladáshoz vagy bérbeadáshoz

Letisztult

Méretpontos

Esztétikus

Miért fontos?

Az esztétikus, méretpontos, könnyen átlátható alaprajz az igényes ingatlanhirdetés egyik alappillére. Lakás vásárláskor az ingatlan esztétikai állapota mellett kiemelkedően fontos szempont annak elrendezése is. 

 

Egy jó alaprajz :

  • esztétikus
  • könnyen átlátható
  • méretpontos
  • segíti a vevők tájékozódását az ingatlanban

 

Az alaprajz készítés csak kiegészítő szolgáltatásként vehető igénybe az ingatlanfotózás, Virtuális séta vagy ingatlan videózás mellé. 

Viszont ha már rendelkezel alaprajzal, akár csak egy papírra lerajzoltal is, akkor szívesen elkészítem az alapján ingatlanod esztétikus, berendezett alaprajzát. 

Add el ingatlanodat gyorsabban és spórolj pénz és időt!

Hirdess méretpontos, esztétikus alaprajzzal.

Már 9.900Ft-tól

Gyakori kérdések

A fotózást követő 24-48 órán belül küldöm számodra az elkészített, megszerkesztett fényképeket és/vagy Virtuális sétát online, WeTransferen keresztül.

A fotózást követően a helyszínen tudod kifizetni a szolgáltatást készpénzben vagy banki átutalással.

A fő működési területeim Budapest, Pest megye, a Velencei tó és a Balaton környéke, de örömmel vállalok fotózást az ország egész területén. 

A tapasztalat azt mutatja, hogy igen. A számszerűség kedvéért minden 3. ingatlan, amit fotózok felújítandó vagy közepes állapotú. Ügyfeleim egytől egyig arról számoltak be, hogy fotóimmal és tanácsaimmal gyorsan el tudnák adni ingatlanjukat.

Egyáltalán nem. Felszerelésemmel egy sötét lakásról is tudok szép, világos fotókat készíteni.

Abszolút. Több olyan ingatlanos ügyfelem van, aki annak ellenére sem tölti fel a virtuális sétát, hogy lehetősége lenne rá. 

Teszik ezt azért, hogy azok, akiket komolyan érdekel ingatlan első körben felhívják őket és elinduljon a kommunikáció. 

Magánszemélyként elég csak beleírnod a hirdetésbe, hogy „Az ingatlanról készíttettünk egy virtuális sétát, amennyiben szeretné megnézni, csak hívjon és szívesen elküldöm.”

Erre még nem volt példa. Ettől függetlenül 100% elégedettségi garanciát vállalok az általam elvégzett szolgáltatásokra. Ez a gyakorlatban annyit jelent, hogy ha nem vagy elégedett csak jelezned kell és kérdés nélkül visszautalom a szolgáltatás árát, a fotókat megtarthatod ajándékba és barátokként válunk el. 

Legyen enyém a kockázat! 

Profi full frame DSLR fényképezőgépet és objektíveket használok a legjobb minőség érdekében. 

Fotóimat állványról készítem, a terek egyenletes megvilágításához stúdióvilágítást használok.